Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2015-02-25

Forstærkning på ledelsesniveau

Cambio Healthcare Systems styrker sin ledelsesorganisation med to ny medarbejdere: Kristina Olsson og Peter Cornelius. Med nyrekruttering udvider virksomheden sin kompetence for bedre at kunne møde kundernes fremtidige behov.

Kristina Olsson er ansvarlig for Cambios konsulentorganisation og er ansat til at udbygge og styrke virksomhedens rådgivning og støtte.
– Sundhedssektoren vil stadig oftere have støtte via implementering. Mange efterspørger også hjælp til at få behandlings- og plejeprocesser og it-systemer til at arbejde optimalt sammen. Når Cambio nu skaber en intern international konsulentorganisation, får virksomheden større muligheder for at tilbyde kunderne disse tjenester, siger Kristina Olsson.

Et tæt samarbejde
Kristina Olsson er civilingeniør i retningen teknisk fysik og har i flere år arbejdet med system- og forretningsudvikling hos Accenture. Hun har også arbejdet hos softwarevirksomheden Syncron International, hvor hun havde ansvaret for virksomhedens globale konsulentorganisation. Kristina Olsson kommer fra en stilling som udviklingschef hos ICA Sverige AB.
– Jeg har lært, hvor vigtigt det er at arbejde procesorienteret og tæt på kunderne, og denne erfaring vil jeg få glæde af hos Cambio. Velfungerende it-støtte i sundhedssektoren bygger på et tæt samarbejde mellem leverandør og bruger, siger hun.

Nye tanker og idéer
Mens Kristina Olssons fokus ligger på Cambios rådgivende virksomhed, er Peter Cornelius rekrutteret til at have ansvaret for udviklingen af informationssystemet Cambio COSMIC.
– Min opgave er at føre Cambios produktportefølje ind i fremtiden. Det centrale for mig er at drive ændringer i harmoni med både processer og personale. Jeg har stor erfaring med produktudvikling i forskellige selskaber, og jeg tror, at jeg kan bidrage med nye tanker og idéer, siger han.

Peter Cornelius er civilingeniør i industriel økonomi. Han har tidligere arbejdet som udviklingsdirektør for IFS, som er en global leverandør af forretningssystemer. Peter Cornelius har også arbejdet i forskellige stillinger for Lawson Software Inc, blandt andet som chef for virksomhedens globale udviklingsorganisation inden for applikationsområdet.

Kompleks virksomhed
Den største udfordring, Peter Cornelius ser i sit nye job, er at lære sundhedsvæsenets processer og nomenklaturer.
– Sundhedsvæsenet indgyder respekt. Det er en kompleks virksomhed med meget høje krav til de it-systemer, der skal støtte processerne. Det er også et område, som mange af os føler et stærkt engagement for, siger Peter Cornelius.

 

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map