Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2015-04-20

HIMSS 2015

Cambio Healthcare Systems inviterede til forelæsning og debat omkring emnet “klinisk beslutningsstøtte” på HIMSS 2015.

Den nordiske delegation på 240 personer blev inviteret til at lytte til gæsteforelæser Professor Stan Huff fra Intermountain Health i USA. Stan beskrev behovet for klinisk beslutningsstøtte og præsenterede det arbejde, der er i gang hos Intermountain og inden for CIMI. Målsætningen med CIMI er at give adgang til og sprede klinisk viden i et maskinlæsbart format frit over hele verden.

Deltagerne fik også en præsentation af COSMIC DCS af MD/PhD Rong Chen fra Cambio. Cambios arbejde bygger på de samme principper som CIMI, og der er et tæt internationalt samarbejde for sammen at øge mulighederne for at sundhedssektoren kan udnytte potentialet inden for klinisk beslutningsstøtte.

 

Del siden

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map