Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2015-05-11

To løsninger som øger patientsikkerheden dramatisk

Moderne og innovative e-sundhedsløsninger kan frigøre et omfattende uudnyttet potentiale til kvalitets- og effektivitetsforbedringer i sundhedsvæsenet.

Cambio Healthcare Systems har udviklet mobile løsninger, der flytter it-støtten direkte ind i behandlingssituationen samt integreret og interaktivt klinisk beslutningsstøtte, der giver sundhedspersonalet realtidsadgang til aktuelle og patientspecifikke behandlingsretningslinjer i forbindelse med behandlingssituationen.

Læs merepå ”Innovation för Vård & Omsorg

Del siden

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map