Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2015-09-29

Samordnet behandlingsplanlægning i Kronoberg

Læs artiklen om, hvordan informationssystemet Cambio COSMIC anvendes som værktøj ved planlægning af behandling (artikel publiceret i Lakartidningen.se 28. september 2015).

Klik her for at komme til artiklen

Del siden

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map