Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2015-10-26

Integreret it giver bedre og mere sikker behandling

Informationsteknologi spiller en afgørende rolle i den nuværende og fremtidige jævnbyrdige behandling af høj kvalitet.

Cambio COSMIC er en løsning fra Cambio Healthcare Systems til at skabe en integreret og samlet behandling for hele sundhedsvæsenet i en region og knytter hospitalerne sammen med den primære behandling og kommunernes sundhedsvæsen. Det handler ikke kun om teknik, men om det større spørgsmål om, hvordan behandlingen kan udvikles på den bedste måde,siger CMO hos Cambio Healthcare Systems og anæstesilæge på S:t Görans Sjukhus i Stockholm, Tomas Block.

Læs mer på Framtidens karriär-Läkare

Del siden

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map