Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2015-12-02

Peter Gille ny adm. dir. for Cambio Healthcare Systems

Bestyrelsen for Cambio Healthcare System har udnævnt Peter Gille til ny adm. dir. Peter kommer fra neXus, hvor han har været adm. dir. siden 2006. Han tiltræder sin stilling den 1. januar 2016.

eter Gille har over 25 års erfaring fra it-branchen hvoraf de fleste år har været i ledende stillinger. I hans tid hos neXus har Peter udviklet virksomheden fra en omsætning på 65 MKR til en forventet omsætning på 370 MKR. Inden neXus arbejdede Peter for Oracle i forskellige ledende stillinger i 12 år blandt andet inden for systemsalg og tjenester.

Cambio Healthcare Systems er i dag en virksomhed, der leverer it-løsninger til sundhedsvæsenet på et internationalt marked. I dag har vi omkring 380 medarbejdere og ser frem mod gode muligheder for at vokse.

– Vi ser, at Peter Gille med hans baggrund og erfaring er den rette person til at lede Cambios ekspansion både i og uden for Norden, siger bestyrelsesformand for Cambio, Göran Persson.

– Jeg har altid ment, at kombinationen af it og sundhed er meget interessant, og jeg ser det som en stor fordel at få mulighed for at lede en af de førende virksomheder på det marked. Jeg er overbevist om, at e-sundhedsudviklingen kun lige er startet, og at der findes et enormt potentiale for et mere jævnbyrdigt og tilgængeligt sundhedsvæsen gennem innovative it-løsninger siger adm. dir. for Cambio, Peter Gille.

Del siden

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map