Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2015-12-10

Hele den svenske kundegruppe på ny platform

Den nye version R8.0 af Cambio COSMIC informationssystem er siden midten af november 2015 indført hos samtlige kunder i den svenske kundegruppe. Opgraderingen til R8.0 er den største opgradering af Cambio COSMIC indtil nu, og det er lykkedes gennem et tæt samarbejde med vores kunder.

Den nye version af Cambio COSMIC giver både sundhedsvæsenet og patienten adgang til en ny støtte til håndtering af henvisninger. Patienten kan nu også deltage og får mulighed for at følge, hvor i processen henvisningen befinder sig samt læse svar på henvisningen via den nationale tjeneste Journalen. Den nye version understøtter også national elektronisk henvisning, hvilket gør det muligt at få udbytte af henvisninger elektronisk mellem hospitaler og forskellige landsdele og regioner med forskellige systemer. Denne mulighed øger patientsikkerheden og eliminerer en omfattende papirhåndtering i virksomheden.

R8.0 er også en stor modernisering af Cambio COSMIC’s underliggende platform og arkitektur, der gør Cambio COSMIC klar til at håndtere endnu større installationer, hvor individets behov sættes i centrum. Den nye version ligger til grund for Cambios nye kliniske beslutningsstøtte og mobile løsninger, hvor informationen altid er tilgængelig i behandlingssituationen. Den nye version indeholder også konkrete resultater af vores fælles arbejde for yderligere smidighed og åbenhed over for standardiserede nationale initiativer. Et resultat heraf er, at Cambio COSMIC R8.0 støtter alle nye nationale tjenestekontrakter for den nationale patientoversigt, NPÖ-2, der giver alle både inden for regional og kommunal behandling mulighed for at dele informationer omkring patienten i en fælles behandlingskæde.

Den nye version indeholder hundredvis af forbedringer blandt andet, at den eksisterende Akutligger er opdateret til en generel støtte til såvel akutmodtagelsens besøg som til afdelingernes indlagte patienter.

– Opgraderingen til Cambio COSMIC R8.0 er den mest omfattende systemopgradering, vi har gennemført, men sammen med Cambio er det lykkedes os at gennemføre det på en meget god måde. Vi ser det som et resultat af, at vores tætte samarbejde har udviklet sig yderligere til et fuldgyldigt partnerskab for sundhedsvæsenet, siger it-direktør Landstinget i Värmland, Mikael Borén.

Den svenske kundegruppe består af følgende behandlere, der alle bruger informationssystemet Cambio COSMIC til hele deres sundhedsvæsen:
• Region Jämtland Härjedalen
• Region Jönköping
• Region Östergötland
• Region Kronoberg
• Landstinget i Kalmar län
• Landstinget i Västmanland
• Landstinget i Värmland
• Uppsala läns landsting
• Capio AB

Kontakt Landstinget i Värmland:
Mikael Borén, it-direktør Landstinget i Värmland
E-mail: mikael.boren@liv.se

Del siden

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map