Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2016-02-10

Cambio Healthcare Systems og EVRY indleder samarbejde for at blive et stærkt nordisk alternativ i det svenske sundhedsvæsen

Cambio Healthcare Systems og EVRY indleder et samarbejde for at skabe et stærkt nordisk alternativ til kommende køb af informationssystemer i det svenske sundhedsvæsen. Gennem samarbejde vil kunderne få adgang til bredere løsninger, der er opbygget med særligt hensyn til de nordiske sundhedsvæsener, nationale initiativer og skattefinansieret behandling og omsorg.

Cambios og EVRY’s formål er at tilbyde et åbent, moderne og innovativt informationssystem til sundhedsvæsenet kombineret med markedsledende specialistsystem, der sammen med et bredt tjenesteudvalg og driftsløsninger bliver et attraktivt nordisk alternativ, der støtter sundhedsvæsenets behov nu og i fremtiden.

– Sammen med EVRY udgør vi en langsigtet strategisk partner med lang erfaring med både nationale og internationale sundhedsvæsener. Gennem samarbejdet med EVRY får vi en øget kapacitet til levering af behandlingskompetence, hvor vi kan give vores kunder adgang til innovative og åbne løsninger, der er opbygget med hensyntagen til de nordiske sundhedsvæsener, nationale initiativer og skattefinansieret sundhedsvæsen, siger adm. dir for Cambio Healthcare Systems, Peter Gille.

– Når vi indleder dette samarbejde med Cambio, betyder det, at vi får bedre muligheder for at levere fleksible helhedsløsninger, der støtter sundhedsvæsenets behov både i dag og fremover. Det gør os også bedre rustet til at konkurrere på et marked, hvor vi i større og større udstrækning møder store internationale aktører. Cambio har et moderne, effektivt informationssystem og en erfaring, som i kombination med vores eget tilbud af tjenester og specialistløsninger inden for e-sundhed og drift bliver meget konkurrencedygtigt, siger koncernchef for EVRY, Björn Ivroth.

Kontakt:
Cambio Healthcare Systems
Peter Gille
CEO
Mobil: +46 708 250 014

EVRY
Björn Ivroth
Koncernchef
Mobil: +46 703 089 340

Om Cambio Healthcare Systems
Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret omfattende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der tilbyder smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandling og patientsikkerhed med en markedsledende stilling i Norden og en tilstedeværelse i Storbritannien, der omfatter mere end 100.000 brugere. Cambio stræber efter at forbedre behandling og patentsikkerhed. www.cambio.se

Om EVRY
EVRY er en ledende it-virksomhed på det nordiske marked med lokal tilstedeværelse på 50 lokaliteter. Med en høj virksomhedskompetence fra en række brancher skaber EVRY værdi for vores kunder samtidig med, at vi bidrager til udviklingen af samfundet. Vi hjælper vores kunder med at få konkret udbytte af it gennem hele værdikæden fra løsninger og konsulenttjenester til outsourcing.

EVRY’s cirka 10.000 medarbejdere kombinerer lokalt nærvær med en global leveringsmodel og er et bevis på, at nordiske kunder får bedst service af dem, der har en ægte forståelse for nordiske virksomheders forudsætninger og udfordringer. EVRY har en årlig omsætning på næsten 16 milliarder SEK og ejes af investeringsselskabet Apax. Den svenske virksomhed har en årlig omsætning på ca. 3,6 milliarder SEK og findes på 25 lokaliteter med 2.300 medarbejdere.

.

Del siden

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map