Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2016-02-12

eHälsa i Almedalen

Cambio Healthcare Systems vil også i år være på plads i Almedalen. Blandt andet deltager vi i det svenske Medtech møde, hvor vi diskuterer, hvordan vi kan sætte patienterne i centrum, for at fremme sundhedspleje af højeste kvalitet og muliggøre samarbejde mellem leverandører af sundhedsydelser og på tværs af regioner.

Inden for rammerne af den svenske Medtech arrangementet byder Cambio og Evry til seminarer om journal online og værdibaseret pleje. Velkommen onsdag, den 6. juli til Health Valley, Lab, S: t Hans Café, St. Hans gulv 2.

13:00 til 13:40 Journal Online, en bekymring for læger og patienter, eller en selvfølge i moderne sundhedsvæsen? Hvad gør læger og patienter? Under seminaret, diskuterer vi både praktisk erfaring og fremtidige muligheder. Læs mere.

14:10 til 14:50 Værdibaseret pleje i stigende grad bruges til at opnå højere kvalitet, bedre patientsikkerhed og større omkostningseffektivitet. Vi diskuterer både praktisk erfaring og visionen frem. Hvad er de næste skridt og hvordan vi bringer patienterne? Læs mere.

For mere information, se kalenderen på www.almedalsveckan.info.

Del siden

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map