Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2016-03-04

Cambios system Clinical Decision Support støtter forbedringsarbejdet inden for værdibaseret behandling i Uppsala

Cambio satser stort på området Clinical Decision Support – klinisk beslutningsstøtte. Et specifikt projekt, som nu er i gang, er koblet til Akademiska sjukhuset i Uppsala og deres arbejde med værdibaseret behandling. Det handler om at give mulighed for hurtig, automatisk tilbagemelding til klinikker og profession ved hjælp af data direkte fra informationssystemet Cambio COSMIC. Cambio har udviklet software, der henter patientdata fra Cambio COSMIC og analyserer og viser den i “dashboards” med diagram og tabeller. Overførslerne sker automatisk og løbende. I sidste ende handler de om så vidt muligt at maksimere kvalitet og patientsikkerhed samtidig med, at den administrative byrde minimeres.

Læs mere i artiklen fra Akademiske sjukhusets interne avis Roden. Klik på linket for at læse artiklen.

Vil du vide mere om klinisk beslutningsstøtte? Klik her.

Del siden

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map