Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2016-03-23

Cambio Healthcare Systems ønsker tre af sine kunder tillykke med udmærkelsen ”Bedste hospital 2015”

I dag kårede avisen Dagens Medicin Sveriges bedste hospital 2015. Cambio Healthcare Systems ønsker de tre guldvindere Universitätssjukhuset i Linköping, Länssjukhuset Ryhov og Oskarshamns sjukhus tillykke.
– Vi kan med stolthed konstatere, at vores kunder vinder samtlige konkurrenceklasser, siger adm. dir. for Cambio Healthcare Systems, Peter Gille. Det er fjerde år i træk, at Dagens Medicin bedømmer Sveriges hospitaler. Der indgår et stort antal parametre i avisens bedømmelsesgrundlag. Tungest vejer den medicinske kvalitet.

Tabell

Hospitalerne deles ind i tre kategorier: universitetshospitaler, mellemstore hospitaler og mindre hospitaler. I årets vurdering var det Universitätssjukhuset i Linköping, Länssjukhuset Ryhov og Oskarshamns hospital, der igen vandt den præstigefulde udmærkelse “Bedste hospital”. Alle tre hospitaler benytter Cambio COSMIC som informationssystem. I de fire år avisen har gennemført denne bedømmelse af hospitaler, har ti af de tolv vindere haft én ting til fælles – alle anvender Cambio COSMIC.
– Et stort tillykke til vores kunder. Det er fantastisk, at deres ihærdige arbejde med at forbedre den medicinske kvalitet og gøre behandlingen mere effektiv og patientsikker, er blevet bemærket på denne måde, siger Peter Gille.

Del siden

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map