Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2016-04-25 | Placering: Stockholm eller Linköping

Enestående talent i IT

Cambio Healthcare Systems er en af Skandinaviens førende leverandører af sundhedspleje oplysninger. Vi tilbyder komplette løsninger til en lang række svenske amter og regioner, samt dansk og britisk sundhedsvæsen. Vi er nu tæt på at 400 medarbejdere globalt med forskellige baggrunde, færdigheder og pligter, som alle brænder for at udvikle eHälsolösningar specialiserede sundhedsvæsen. Gennem vores Young Professional Program, vil vi være endnu mere sulten og bedre.

Young Professionals er et program for uerfarne men meget overdrevne dataloger, ingeniører, medicinsk informatik, kognitive eller tilsvarende, der er interesseret i en fremtid med os i deres respektive fagområder.

Programmet er skabt til unge, der ønsker noget med sit professionelle liv, og ikke være tilfreds med en “almindelig” job, folk er ansporet af de udfordringer og til at arbejde på problemløsning på forskellige niveauer, i tæt samarbejde med kolleger og kunder. Alle steder for efteråret program er nu blevet fyldt, og vi er utroligt begejstrede for stor interesse i programmet.

 

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map