Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2017-04-19

Cambio og Microsoft er firstmovers på fuldintegrerede e-besøgsløsninger

 

Ifølge konsulentfirmaet McKinsey, kan virtuelle sundhedsbesøg spare op til 20 mia. kr. for den svenske sundhedssektor pr. år. Med dette stærke samarbejde sammen med Microsoft, er vi derfor meget glade for, at præsentere en platform til at holde virtuelle møder mellem læger, patienter og også, når det er nødvendigt, en tredjepart. Vores løsning til e-besøg, er fuldt integreret med COSMIC, hvilket gør det meget nemt at bruge og giver et enormt potentiale for tidsbesparelse.

Del siden

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map