Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2017-06-22

Køb nyt eller opgrader jeres EPJ? Beslut uden at fortryde

I 2017 skal ledelsen hos et ud af tre hospitaler i Vesteuropa træffe en afgørende beslutning for deres organisation: køb nyt eller opgrader den eksisterende Elektroniske Patient Journal (EPJ). Der er flere faktorer, som hospitalsledere bør være opmærksomme på, når forretningsmodellen for strategisk modernisering af EPJ skal vurderes:
· Arkitekturens modenhed i den eksisterende løsning, og den nuværende evne til at understøtte nye og innovative forretningsmodeller og processer, samt en bedre patientoplevelse.
· Overgangsomkostningerne, inklusiv påvirkningen af de kliniske kerneoperationer, produktivitet samt den leverede kvalitet

I den forbindelse har IDC lavet en rapport over de vigtigste elementer der skal overvejes når man planlægger et udbud og indkøb af EPJ systemet – læs den her og se videoen der beskriver fordele og ulemper ved henholdsvis opgradering og erstatning.

EPJ strategi – køb nyt eller opgrader eksisterende – for & imod

Del siden

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map