Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2017-08-03

Cambio investerer i Cayder, med en klar vision om at ekspandere i UK & Irland.

Med ambitioner om øget tilstedeværelse, omsætning og indtjening på det britiske og iriske marked, har Cambio opkøbt Cayder. Med samarbejdet kan Cambio fremskynde de nationale mål, om transformation af hele sundhedssektoren (NHS – National Health Systems) med integreringen af papirløse, digitale systemer.

Cayder bliver med øjeblikkelig virkning, en integreret del af Cambio’s britiske kontor.

“Cayder komplementerer vores forretning rigtig godt.” siger Peter Gille, koncernchef for Cambio Healthcare Systems i Sverige. “Vi deler en fælles vision om, at forbedre patientplejen gennem innovativ, omkostningsbesparende teknologi og fjernelse af papirer og ineffektivitet i sundhedssektoren.”

“Cayder er en sund forretning, med en stærk pipeline, god teknologi og talentfulde mennesker.” tilføjer Gille. “Deres patientflow og kliniske løsninger supplerer vore egne produkter i Cosmic og passer perfekt til den britiske regerings strategi, hvor målsætningen er et papirløst og digitaliseret sundhedssystem.”

Cayder’s nøgleord er deres stærke tilstedeværelse på markedet, gode omdømme og kvalitet af produkter. Stuart Rankin, grundlægger af Cayder siger: “Opkøbet passer både ind i Cayder’s og Cambio’s strategi på det britiske marked, og skaber øjeblikkeligt en større kundedatabase samt en stærkere markedstilstedeværelse. Som mellemstor virksomhed står vi overfor et øget pres, ifht. langvarige NHS kontrakter. Ved at samle kompetencerne, øges mulighederne for at vækste eksponentielt og hurtigere skalere en bæredygtig forretningsmodel.”

Gille tilføjer: “Investeringen er en kærkommen udvikling for alle medarbejdere, idet det tydeligt viser vores store engagement i Storbritannien og Irland, og dermed ekspanderer vores forretning internationalt.”

Cayder er en af Storbritanniens største leverandører af løsninger indenfor håndtering af patientflow gennem plejeprocessen, og er i dag en velintegreret del af de største patientadministrationer og EPJ-systemer i NHS. Det anbefales af brugerne, grundet systemets dybde, funktionalitet og tilgængelighed.

Opkøbet af Cayder, sker blot en måned efter, at Adrian Stevens er udnævnt som ny CEO for Cambio i Storbritannien og Ireland, med ønsket om at ekspandere forretningen.

Steven siger: “Storbritanniens vision om en national, fuldt integreret sundhedspleje, er allerede en realitet i Sverige og har været det i længere tid. Mit mål er at overføre den teknologi, viden og kapacitet til NHS, via en gennemprøvet og effektivt leveringsstrategi.”

Del siden

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map