Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2017-08-09

Cambio Healthcare Systems AB opruster med opkøbet af iLab, for at skabe regionale sundheds- og plejeløsninger.

I Sverige er Cambio markedsledende indenfor sundhedsvæsnets IT-systemer i kommuner og regioner. Opkøbet af iLab (førende leverandør af EF-Care systemer i Sverige) skal i fremtiden sikre komplette it-løsninger til sundhedsvæsnet.

Ifølge eksperter* er det største effektivitetspotentiale for svensk sundhedspleje, at kunne integrere forsyningskæden mellem kommuner og regioner. En anden tendens er at flytte sundhedsvæsnet tættere på patienterne og brugerne, hvilket betyder at behovet for omfattende it-løsninger øges. For at kunne imødekomme dette behov, arbejder Cambio og iLab nu sammen, for at integrere deres produktsuiter, hvilket skaber en mere ensartet strøm af informationer mellem kommunerne og regionerne. iLab bliver nu et helejet datterselskab af Cambio og alle 15 ansatte fortsætter deres arbejde med udvikling og implementering i Cambio.

”Cambio og iLab er en perfekt kombination”. siger Peter Gille, administrerende direktør i Cambio Healthcare Systems AB. ”Sammen kan vi tilbyde en løsning til sundhedsvæsnet i kommuner og regioner. Integreringen af pleje- og patientløsninger, gør det muligt at løse de store udfordringer som sundhedsvæsnet i Sverige står overfor. Det betyder større effektivitet for regionerne samt bedre og sikre sundhedsydelser for patienter og brugere. Vi er glade for at byde velkommen til 15 nye medarbejdere, der tilfører ny ekspertise til Cambio”.

”Med Cambio får vi en stabil ejer”. siger Frederik Oswaldson, formand for iLab. ”Vi ser også et stort potentiale i, at vi hurtigt kan drage brug af hinandens løsninger, hvilket vil give vore eksisterende kunder væsentlige fordele. Som eksempel har Cambio gode veludviklede løsninger til e-tjenester i national infrastruktur, hvor vi hos iLab har interessante løsninger til ældreplejen”.

  • * Ifølge Göran Stiernsteds slutrapport fra ”En nationell samordnare för effektivare resursutnyttjande inom hälso och sjukvården, Effektiv vård”, SOU 2016:2 samt rapporten ”Vårdet av digital teknik i den svenska vården”, juni 2016, från konsultbolaget McKinsey & Company.

iLab blev grundlagt i 2001 og har i dag 15 ansatte. iLab arbejder med udvikling, introduktion og support af deres egen software, Viva. Deres kunder er kommuner, regioner og universiteter. Lige nu har Viva over 30.000 brugere i de svenske kommuner.

www.ilab.se

Del siden

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map