Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2018-04-20

Cambio Healthcare Systems modtager ærefuld pris fra Dronning Silvia

Cambio Healthcare Systems er blevet tildelt årets Swecare Export Award.
Swecare Export Award er en hyldest til svenske virksomheder, der fremhæver det gode eksempel på succesfuld svensk eksport.

Begrundelsen for prisen lød:

“Siden 1993 har Cambio arbejdet målrettet frem mod en vision om at levere omfattende it-støtte til hele sundhedssektoren. Cambio har udviklet sine løsninger i samarbejde med svenske kunder. Løsninger, der efterfølgende har opnået stor global opmærksomhed og interesse.

Den store succes på det europæiske marked kom til udtryk i 2017, da Cambio indgik en aftale med NHS Scotland, hvor deres kliniske beslutningsstøtte anvendes til 5,3 millioner indbyggere. Dermed er det lykkedes for Cambio at udbrede sin løsning til udenlandske sundhedsvæsener i stor skala, noget som kun få svenske spillere på sundhedsområdet har opnået. Cambio arbejder med en metodisk markedsstrategi og har vist stærk økonomisk vækst.

Cambio har i god Swecare-ånd vist, at samarbejde kan føre til succes. Cambio har spillet en aktiv rolle i netværksgruppen for eHälsa og i de EU-programmer og innovations-partnerskaber, Sverige har indgået. Cambio Healthcare Systems er førende inden for eHealth i Sverige og globalt. ”

Prisen blev overrakt af H.M. Dronning Silvia til et arrangement den 19. april, hvor omkring 100 fremtrædende virksomhedsledere fejrede 40-årsdagen for grundlæggelsen af Swecare Foundation. Grundlæggeren af Linköpingsbolaget Tomas Mora Morrisson modtog prisen på vegne af Cambio Healthcare Systems.

Hvad er Swecare?

Swecare er en halvstatslig stiftelse og medlemsorganisation for virksomheder indenfor sundhedspleje og Life Science. Swecare sigter efter at fremme svensk eksport og internationalisering inden for Life Science og sundhedspleje gennem markedsføringsaktiviteter og ved at samle aktørerne i henhold til Triple Helix-modellen.

Tidligere vindere er Kibion, Envac, Sectra, HemoCue, Cavidi, Medicover, Abigo Medical, Carmel Pharma & Bactiguard.

Læs mere på www.swecare.se og få mere at vide hos cecilia.wismar@swecare.se

Del siden

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map