Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2018-07-05

Cambio & Daintel vinder stort udbud i Region Syddanmark

Cambio Healthcare Systems A/S har underskrevet kontrakt med Region Syddanmark om MDIC (Medical Device Information Collection) løsningen til Regionen. Cambio skal i samarbejde med danske Daintel og amerikanske Qualcomm Life, levere en solid løsning til Region Syddanmark, som skal fremme opsamlingen af data fra samtligt medicoteknisk udstyr fra alle hospitalers afdelinger i Regionen. Daintel har anvendt Qualcomm Life teknologi på intensive afdelinger i mere end 10 år. Patrick Hulsen, CEO fra Daintel siger:” Vi har altid anbefalet Qualcomm’s løsninger, for man kan ikke nøjes med det næstbedste, når det drejer sig om intensiv patienter.”

I MDIC løsningen leverer Daintel en komplet overvågningsplatform samt alle nødvendige integrationer. I løsningen bruges Qualcomm Life’s datahubs til at opsamle data fra et medicinsk device til et datasystem – eksempelvis et EPJ-system, hvor værdierne vil kunne ses når en måling foretages på en patient. Cambio står for hovedentreprisen og den overordnede implementering. Anne Mette Bang, Managing Director hos Cambio siger: ”Vi er stolte af et spændende samarbejde, som binder forskellige organisationer sammen på tværs af landegrænser og faglige kompetencer. Vi glæder os over, at det stærke samarbejde med Region Syddanmark fortsætter også på nye områder.

Del siden

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map