Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2018-10-04

Cambio er prækvalificeret til at byde på SKI 02.18

Cambio er prækvalificeret til at byde på SKI 02.18 – en rammeaftale om software og udvikling. Vi glæder os til at introducere flere af vores spændende softwareløsninger til markedet.

Det fortæller vi meget mere om efter 12. oktober, hvor vi afleverer vores tilbudsmateriale.

Med rammeaftalen 02.18 kan alle offentlige organisationer købe komplette it-løsninger, der kan skræddersyes til den offentlige enheds specifikke behov. Løsningerne på aftalen består af software, udvikling og implementering samt eventuelt tilhørende ydelser som vedligeholdelse, videreudvikling og it-drift.

Del siden

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map