Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2018-10-23

Udviklingen inden for sundheds-it

Hos Cambio vil vi gerne sætte nogle ord på de globale tendenser og potentialer på sundhedsområdet, som vi ser i de kommende år, både i Danmark og internationalt.

Sundheds-it – og Cambio Healthcare Systems – er meget mere end EPJ

Hos Cambio Danmark vil vi gerne slå et slag for ‘Best of Breed’ fremfor ’Best of Suite’ – vi tror ikke på, at én leverandør er 100 meter-mester inden for alle discipliner af sundheds-it – og arbejder derfor hen mod et øget fokus på samarbejde på tværs af systemer, virksomheder og lande.

Cambio Healthcare Systems strategi for de kommende år

Cambio Healthcare Systems samarbejder med en række internationale partnere som fx Microsoft, og er derfor helt i front med at aflæse og tilpasse sig ændrede, globale trends, der også vil ’ramme’ Danmark i årene der kommer. Vores strategi har denne udvikling som omdrejningspunkt.

Rent konkret betyder det fx, at Cambio Healthcare Systems står overfor at skulle ansætte 150 udviklere i Norden og på vores R&D center på Sri Lanka for fortsat at udvikle vores produkter og løsninger til Best of Breed.

Del siden

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map