Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2018-11-06

Moduler gør forskellen!

Ville det ikke være optimalt at kunne vælge de mest komplicerede moduler, herunder medicinmodulet, fra en leverandør der er skarp på dette?

  • Hvorfor ikke have det bedste koncept for et EPJ?
  • Hvorfor være tvunget til at skifte et velfungerende og brugervenligt modul, bare fordi man skifter platform?
  • Hvorfor skal man ikke kunne vælge moduler til og integrere ind i eksisterende platforme, som har moduler der ikke performer tilfredsstillende?

Selvfølgelig skal man kunne det. Derved sikres det, at de bedst egnede moduler bliver tilgængelige for klinikerne.

Cambio kan tilbyde adgang til enkelt moduler i COSMIC 8.1, og dermed være med til at løse udfordringer i store suiter med enkelte forældede moduler og være med til at sikre en optimering af patientsikkerheden og et enkelt kliniske flow. Vi forestiller os, at der er mange klinikere, der ville ønske denne mulighed, især i disse tider.

Del siden

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map