Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2018-11-28

Tidstro journal gennem TGK – RSD vurderer Dragon til talegenkendelse i den tidstro journal

Adskillige sygehuse og afdelinger i Region Syddanmark har i mange år benyttet talegenkendelse (TGK) for at få en tidstro journal. De anvender talegenkendelsesværktøjet Speech Magic fra Nuance, hvor lægerne selv indtaler deres notater i den elektroniske patientjournal COSMIC. RSD overvejer at implementere den nye version af talegenkendelsesteknologien Dragon.

Lone Tynan fra RSD er sat i spidsen for at analyseprojekt, der skal afdække, hvad den nye teknologi i Dragon vil komme til at betyde for slutbrugerne, og hvad et skifte vil betyde for RSD, økonomisk og organisatorisk.

Analysen beskæftiger sig med tre områder, fortæller Lone Tynnan:

  • Udvikling af en ny ordbog baseret på data fra EPJ.
  • Hvordan fungerer Dragon i praksis – og skal det integreres med EPJ eller ej?
  • Hvordan laver man en god overgang til det nye system?

Analysearbejdet gik i gang i september 2018, og Lone Tynan forventer at levere en rapport til RSD i marts 2019. Arbejdet med ordbogen forventes at være færdigt hen over sommeren 2019.

Del siden

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map