Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2018-12-06

Speech Magic understøtter den tidstro journal på OUH 3

Odense Universitetshospital OUH er i fuld gang med at rulle talegenkendelse (TGK) ud til 1.500-2.000 klinikere og øvrige brugere på alle kliniske afdelinger, fordelt på seks blokke.

Det er Nuances’ Speech Magic, der skal understøtte den tidstro journal på OUH. Projektleder er Lone Tynan, der trækker på erfaringerne fra Sygehus Lillebælt, som har benyttet Speech Magic siden 2005.

”Det går efter planen, og vi er cirka halvvejs med at undervise læger og andre faggrupper på alle afdelinger på OUH. Samarbejdet med Cambio er godt, og projektet kører tilfredsstillende,” siger Lone Tynan.

Talegenkendelse understøtter og optimerer dokumentationsarbejdet, så alt sundhedspersonale har øjeblikkelig adgang til opdateret info – og man reducerer ventetiderne på en opdateret journal. Det mindsker risikoen for fejl, når lægen selv dokumenterer kontakten med sine patienter, og overordnet set sparer det tid. Ikke mindst for patienterne, der slipper for at fortælle deres sygehistorie igen og igen.

Del siden

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map