Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2019-06-04

Cambio vinder 5 nye regioner, som tilføjes den voksende nordiske kundegruppe

Sussa Samverkan og Cambio Healthcare Systems har i dag underskrevet en aftale om, at introducere et nyt, moderne og omfattende digitalt sundhedssystem i Sussa-regionerne. Den nye løsning betyder forbedret støtte til sundhedspersonalet, forbedret patientsikkerhed og moderne værktøjer til patientinddragelse.

Aftalen betyder, at Cambio og Sussa sammenslutningen nu kan starte implementeringen af ​​den nye sundheds-platform. Det nye system vil i første omgang blive introduceret i de fem hovedregioner – Västerbotten, Västernorrland, Sörmland, Örebro og Blekinge. Yderligere fire regioner, har mulighed for gå med på aftalen på et senere tidspunkt. Samlet set kan en fjerdedel af Sveriges befolkning være omfattet af det nye EPJ-system.

Aftalen omfatter et kernesystem, herunder støtte til operation, anæstesiologi, intensiv pleje, obstetrik og kemoterapi, samt driftstjenester, support og vedligeholdelse. Hvis alle ni myndigheder vælger at underskrive en aftale, vil kontrakten have en samlet værdi på 2,7 mia. kr. for de første ti år.

”Vi er meget stolte over, at Sussa har valgt Cambio som partner for den næste generation af digitale sundhedsløsninger. Dette er et vigtigt skridt i, at give patienterne muligheden for at blive tilbudt endnu bedre pleje, fokuseret på større engagement og bedre tilgængelighed”, siger Peter Gille, administrerende direktør for Cambio Healthcare Systems

”Vi er glade for, at aftalen nu er underskrevet, hvilket signaliserer starten på den næste fase i introduktionen af ​​vores nye digitale sundhedsløsninger. Vi vil nu udvikle den næste generations sundhedsteknologi sammen med Cambio. Støtte, som vil bidrage til sikker pleje af alle patienter, og det vil også være et effektivt og pålideligt værktøj til vores medarbejdere”, siger Ulrika Landström, formand for Sussa Samverkan.

For yderligere information Peter Gille, CEO Cambio Healthcare Systems, Tlf .: +46 70-825 00 14
Ulrika Landström, Ordfører for styregruppen Sussa, Tlf: +46 19 602 60 80

Om SUSSA Samverkan

SUSSA står for udvikling af sundhedsstøtteapplikationer og bestod oprindeligt af Region Västernorrland, Västerbottens Landsting, Blekinge Landsting, Region Örebro Amt og Sörmlands Landsting. I januar 2016 besluttede de fem amter og regioner, at gå sammen om fælles indkøb af fremtidens sundhedsinformationsstøttesystem (EPJ) og at starte arbejdet med at forberede det. Region Halland, Region Norrbotten, Dalarnas Landsråd og Region Gävleborg valgte at deltage som valgfrie landsting og indgår nu i SUSSA-samarbejdet.

Om Cambio

Cambio er en markedsledende leverandør med et omfattende tilbud til hele social- og sundhedssektoren, med det formål, at tilbyde de mest innovative og sammenhængende løsninger til regioner og kommuner. Cambios EPJ-sundhedsløsninger støtter sundhedspersonalet i deres daglige arbejde og giver patienterne mere pålidelig og lettere tilgængelig pleje. Virksomheden har i dag mere end 600 ansatte. I Sverige leverer Cambio allerede sundhedsinformationssystemer til otte regioner og til én privat sundhedsudbyder samt støttesystemer til omkring 40 kommuner.

 

Del siden

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map