Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2019-09-10

Sanolium Holding AB contemplates issuance of SEK bonds

Bond issue
Sanolium Holding AB (the consolidating entity of Cambio Healthcare Systems Group) has mandated DNB Markets to arrange fixed income investor meetings commencing 16 September 2019. An up to SEK 500 million senior secured bond issue with an expected tenor of 5 years may follow, subject to market conditions.

For further information, please contact:
Peter Gille, CEO  +46 708 25 00 14   peter.gille@cambio.se
Fredrik Rüden, CFO +46 705 64 55 27  fredrik.ruden@cambio.se

Del siden

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map