Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2019-09-26

Cambio exhibiting at E-sundhedsobservatoriet

4.1.1

Kom og besøg os:

Onsdag d. 9. og torsdag d. 10. oktober 2019

Hotel Nyborg Strand
Østerøvej 2
5800 Nyborg

Stand 10

I år fejrer E-sundhedsobservatoriet sit 20 års jubilæum og sætter endnu engang dansk sundheds-it højt på agenda. Vi glæder os til, endnu engang, at deltage i den årlige konference, hvor nogle af de største leverandører af sundheds-it og innovation mødes på Nyborg Strand. Som en af de ledende nordiske leverandører af sundheds-it, er vi stolte over, at kunne fremhæve vores nye produkter til akut, intensiv og anæstisi, samt vores nye platform MDIC (medical device information collection), som følger af sommerens opkøb af danske Daintel.

Konferencen har et særligt fokus på udvikling og drift af e-sundhed og har gennem de sidste 20 år udviklet en platform, hvor planlæggere, praktikere og klinikere mødes over 2 dage for at lære om det nye, der rør sig e-sundhedsmiljøet, nationalt såvel som internationalt.

Kom og besøg os på stand nr. 10 og mød det nye Cambio team og se vores løsninger ‘in action’. Vores mål er at levere ‘Tomorrows Healthcare Today’

English version

Come and see us:

Wednesday 9th and Thursday 10th October 2019

Hotel Nyborg Strand
Østerøvej 2
5800 Nyborg

Stand 10

The E-Health Observatory (until 2010 the EPJ Observatory) is celebrating its 20th anniversary this year and is where the leading Danish healthcare IT players meet. We will be proudly profiling our innovative approach to supporting healthcare. As one of the leading Nordic eHealth solution providers, we are also proud to be highlighting our Critical Care, Anesthesia and enterprise medical device data collection platform, following this summers acquisition of Daintel.

The conference has a special focus on the development and operation of e-health, and over the past 20 years has developed a platform where planners, practitioners and clinicians meet over 2 days to learn about the new moving e-health environment nationally as well as internationally.

Come and see us, the NEW team, NEW solutions all supporting our ongoing pursuit of ‘providing tomorrow’s healthcare today’.

Del siden

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map