Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2019-10-04

Cambio ser frem til dette års Battle på E-sundhedsobservatoriet

4.1.1

Spotlight:

E-sundhedsbattle om innovative projekter og løsninger

Vi ses til: Auditoriet

onsdag d. 9. oktober – 15:00

Igen i år har E-sundhedsobservatoriet arrangeret en række battles. Dette er en fantastisk mulighed for se præsentationer af nogle af de mest innovative teknologier indenfor sundhedsområdet, som påvirker sundhedsvæsenet i både Danmark og resten af verden.

Blandt disse, er vi meget stolte over at kunne præsentere vores egen Henrik Lindholm, og efter vores sommeropkøb af danske Daintel, går Patrick Hulsen (Daintel) og Henrik i en direkte battle. Præsentationerne vil give indblik i, hvordan de bedste nordiske innovationer kan påvirke og støtte fremtidens sundhedsvæsen. Med så mange interessante præsentationer i line-up’en, ser vi frem til en række spændende oplæg.

Vi ses til E-sundhedsobservatoriet 2019.

       

Henrik Lindholn – COSMIC Product Manager, DK

Titel:

Koordination af behandlingsforløb på tværs af sektorer som det gøres i Sverige

Patrick Hulsen – Daintel CEO

Titel:

Central dataopsamling er en hjørnesten på vejen til et sikkert og sammenhængende patientforløb

 

English Version:

Spotlight:

E-health battles for innovative projects and solutions

Come and see us: Auditoriet

Wednesday 9th October – 15:00

This year E-sundhedsobservatoriet have arranged a series of e-battles. These are an excellent opportunity to see presentations from many of the most innovative developments covering the hot topics affecting healthcare in Denmark and indeed globally today. Among these, we are very proud to have our very own Henrik Lindholm and following the summer acquisition of Daintel, Patrick Hulsen going head to head. The e-battle presentations will be providing insight into how the very best of Nordic innovations are impacting on healthcare provisions today.

We are in fine company. With so many interesting topics and speakers in the line-up, we are looking forward to a very exciting series of presentations.

See you there.

     

Henrik Lindholn – COSMIC Product Manager, DK

Title:

Coordination of treatment courses across sectors as it is done in Sweden

Patrick Hulsen – Daintel CEO

Title:

Central data collection is a cornerstone of the path to safe and coherent patient flow

 

Del siden

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map