Logotype
Logotype
Logotype

COSMIC Clinical Display  |  COSMIC Order Management  |  COSMIC e-Prescribing  |  COSMIC Care Documentation

COSMIC e-Prescribing

COSMIC e-Prescribing bruges til at håndtere lægemidler, vacciner, blodprodukter, ernæringsprodukter og forbrugsartikler i forbindelse med behandling af indlagte og ambulante patienter. Den understøtter ordination og administration af alle lægemiddeltyper, inklusive komplicerede infusioner.

COSMIC e-Prescribing giver dig støtte uanset profession. Du kan se patientens lægemiddelbehandlinger og recepter på en liste, og du kan se patientens forbrugsartikler og ernæringsprodukter på en liste. Den grafiske visning hjælper dig med på en overskuelig måde at se, hvornår og hvilken behandling patienten får. Et eksempel er, at du ser, hvornår en infusion er startet og beregnet til at være afsluttet ud fra den varighed, du har angivet i ordinationen. Hvis du arbejder med at dispensere og administrere, kan du finde alle lægemiddelbehandlinger i en samlet visning for administration. Vaccinationer præsenteres separat.

Ordinering

I forbindelse med ordination kan du søge efter det lægemiddel eller den skabelon, du vil bruge. Når du vælger et produkt/en skabelon, præsenterer COSMIC e-Prescribing de advarsler, der passer til patienten. Ud over at du kan ordinere lægemidler, kan du også ordinere ernæringsprodukter og forbrugsartikler. Hvis du foretrækker at ordinere en pakke af ordinationer, enten kun lægemiddelordinationer eller en kombination af lægemidler, forbrugsartikler og ernæringsprodukter, kan du også gøre det.

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map