Logotype
Logotype
Logotype

COSMIC Speech Recognition  |  COSMIC Digital Dictation  |  COSMIC Messenger  |  Cambio e-Learning

Cambio e-Learning

Cambio e-Learning er integreret med vores løsninger, og alle slutbrugere har adgang via internettet. e-Learning er en revolutionerende god måde at nå ud til mange med kurser. Det er let at repetere og kan anvendes generelt og midt i en konkret problemstilling. Endvidere er det et let at spore hvem, der er uddannet i hvad og hvornår.

Med start 2015 tilbyder Cambio e-læring som et tilbud til alle vores kunder og slutbrugere. I øjeblikket anvendes vores løsninger af næsten 100.000 slutbrugere. e-læring er dermed et enormt effektivitetsløft for vores kunder sammenlignet med holdundervisning eller, at hver enkelt producerer sin egen e-læring.

Vores e-læring indeholder fortællende film, uddannelse i hvordan du bruger funktionaliteten, øvelser og certificeringer, som vores slutbrugere nemt har adgang til via internettet. Det gør det muligt at gennemføre e-læring, når det passer den enkelte og fra et hvilket som helst sted med internetforbindelse. Den er opdelt i små dele, så det er let at bruge, hvis man har lidt tid til overs samt let at repetere enkelte dele eller anvende den som online-hjælp. Vores e-læring er desuden integreret med vores løsninger, så de, der ikke har nået at blive certificeret får en påmindelse, når de logger ind.

I e-læringstjenesten findes der også opfølgning, der gør det let at følge, hvem der er certificeret, og hvornår det skete. e-læring findes i dag til de nyeste dele i vores løsninger til det svenske marked. Fremover vil e-læring være tilgængelig til samtlige nye produkter og moduler i forbindelse med, at de bliver lanceret. Parallelt udvikles e-læring også til vores øvrige markeder og til allerede eksisterende produkter og moduler med henblik på at tilbyde e-Learning til alle relevante dele i vores produktserie.

Film

Cambio avsändare bild

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map