Logotype
Logotype
Logotype

COSMIC Nova Ward Board  |  COSMIC Nova Ward Tablet  |  COSMIC Nova Physician

COSMIC Nova Physician

COSMIC Nova Physician er designet til mobil brug for at støtte lægen i mødet med patienten. Den er nem at bruge og giver direkte adgang til patientens fulde journal, lægemiddelliste, rekvisitioner og prøvesvar. Desuden kan lægen håndtere ordinationer af lægemidler, bestilling af analyser og undersøgelser samt dokumentere på en smidig måde. COSMIC Nova Physician er ganske enkelt “journalen i lommen”.

Applikationen giver også lægen et overblik over de patienter, som man har ansvar for både i modtagelse og på afdeling. Det gør det daglige arbejde lettere at kunne veksle mellem at have et helhedsbillede af sin situation og nemt kunne fokusere på den enkelte patient.

Produktblad

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map