Logotype
Logotype
Logotype

COSMIC Nova Ward Board  |  COSMIC Nova Ward Tablet  |  COSMIC Nova Physician

COSMIC Nova Ward Tablet

Det arbejde, der udføres ved patientens seng kan nemt registreres og dokumenteres direkte på stedet med COSMIC Nova Ward Tablet. I applikationen har du både overblik over alle patienterne i afdelingen men også et specifikt over netop dem, du har ansvaret for.

Du kan nemt gå ud fra din arbejdsliste, hvor alle opgaver, der skal udføres i løbet af din arbejdsdag, er samlet. For hver patient kan du læse journalen, se lægemiddellisten, rekvisitioner og prøvesvar. Desuden kan du arbejde med behandlingsplan, booke aktiviteter og dokumentere i journalen. Det er let at administrere lægemidler og registrere resultater fra lokale analyser og målinger.

COSMIC Nova Ward Tablet gør det daglige arbejde lettere, da det sparer tid, gør behandlingen mere sikker for patienten og bidrager til at brugeren oplever det positive i at have kontrol over sit arbejde.

Produktblad

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map