Logotype
Logotype
Logotype

COSMIC Speech Recognition  |  COSMIC Digital Dictation  |  COSMIC Messenger  |  Cambio e-Learning

COSMIC Speech Recognition

Skrivning af journaloptegnelser har aldrig været så let, som det er med COSMIC Speech Recognition. COSMIC Speech Recognition er en talegenkendelsesløsning, der er fuldstændigt integreret i Cambio COSMIC og fungerer sammen med de andre dokumentationsteknikker, tastaturet og COSMIC Dictation.

Løsningen er baseret på det verdensførende talegenkendelsesværktøj fra Nuance (Speech Magic). COSMIC Speech Recognition øger patientsikkerheden, da det gør det muligt for brugeren at dokumentere og signere journalnotater på samme tid. COSMIC Speech Recognition reducerer tid og antallet af procestrin betydeligt for færdiggørelse af et notat. Journalnotatet bliver færdig og tilgængelig med det samme for alle, der er involveret i behandlingen! Det betyder, at de næste behandlere har alle informationer om patienten med det samme.

Den mere effektive arbejdsproces gør det muligt at frigøre lægesekretæren til andet arbejde. I stedet for at skrive journalnotater med tastaturet eller diktere, skrives journaloptegnelsen ved hjælp af din stemme. Det eneste, du skal bruge, er en diktafon! Du kan også styre COSMIC med stemmen via din diktafon og opnår dermed en smidigere og mere effektiv arbejdsform. I fritekstfelter kan du benytte forskellige fraser, der allerede findes i COSMIC’s fraseregister. Du får en direkte tilbagemelding på hvad, du har dikteret, og kan se det på skrift uden at skulle vente på at en anden skriver i journalen. Talegenkendelse øger smidigheden i journalskabelonernes struktur og gør optegnelserne mere koncise.

Produktblad

Cambio avsändare bild

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map