Logotype
Logotype
Logotype

COSMIC Link  |  COSMIC Theatre Management  |  COSMIC Psychiatry  |  COSMIC Birth  |  COSMIC Emergency

COSMIC Theatre Management

COSMIC Theatre Management giver en omfattende støtte i den perioperative proces idet operationsplanlægning, journal, lægemidler og patientadministrative funktioner er integreret i samme system. Dermed har brugeren adgang til alle informationer samtidig og slipper for at skifte mellem forskellige systemer og kan derfor undgå dobbeltarbejde og risiko for fejl. Operationsplanlægningen omfatter ventelister med omfattende søgemuligheder, grafisk skemalægning af operationer med konfliktadvarsel for kritiske ressourcer. Når operationen er booket, håndterer COSMIC de administrative elementer i baggrunden. Operationen kobles automatisk til en kontakt, der sammenholder de administrative dele, og brugeren kan koncentrere sig om planlægning og gennemførelse af operationen.

Præoperative vurderinger og anæstesivurderinger støttes af et skabelonbaseret system, hvor forskellige indgreb eller ansætesimetoder kan have forskellige foruddefinerede planer. Brugeren har dermed en standardiseret fremgangsmåde at gå ud fra, men kan ændre og tilføje informationer. Tjeklister der indeholder aktiviteter, der skal udføres før, under eller efter indgrebet, kan knyttes til operationen, hvilket giver alle brugere et samlet billede af situationen. Under operationen registrerer personalet en række oplysninger i systemet, hvoraf mange anvendes til rapportering til forskellige kvalitetsregistre på nationalt niveau eller til lokale opfølgninger. De oplysninger, der skal rapporteres findes let i COSMIC Theatre Management.

På operationsdagen kan hospitalspersonale med forskellig baggrund følge forløbet på operationsstuerne. Forsinkelser og ressourcekonflikter kan opdages på et tidligt tidspunkt og kan dermed håndteres, inden der opstår problemer. Det har vist sig værdifuldt også for enheder uden for operationsafdelingen, eksempelvis på behandlingsafdelinger, hvor personalet kan forudse topbelastninger og dermed justere planer. Når alt hænger sammen, og personalet har adgang til up-to-date information, kan der træffes mange små beslutninger i det daglige arbejde, der sammenlagt gør en stor forskel. Ressourcerne optimeres med automatik og arbejdstilfredsheden vokser, når man har kontrol over processen.

Produktblad

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map