Logotype
Logotype
Logotype

SeminarieCambio CDS

En computerbaseret klinisk beslutningsstøtte kombinerer oplysninger, der er specifikke for en enkelt patient med regler baseret på medicinsk evidens til at kontrollere overholdelse af regler eller give råd om, hvilken behandling der er bedst for patienten.

I dag findes dokumentation for, at computerbaseret klinisk beslutningsstøtte forbedrer patientsikkerheden og letter behandlingen. Det fungerer bedst, når det er gnidningsløst integreret i arbejdsprocessen og ikke kræver, at man forlader journalsystemet eller skal indlæse data dobbelt. Cambio CDS er navnet på Cambios produkttilbud med hensyn til klinisk beslutningsstøtte. Cambio CDS bygger på internationale standarder og er designet til, at det skal være enkelt at integrere det med et underliggende lokalt journalsystem. Produktet støtter en lærende organisation, hvor ny viden i form af medicinske regler løbende kan tilføjes og hurtigt komme i anvendelse i den kliniske hverdag. Cambio CDS kan anvendes inden for alle dele af sundhedsvæsenet – uanset klinisk speciale og organisatorisk tilhørsforhold. Den består af tre delprodukter: Cambio CDS Apps, Cambio CDS Dashboard og Cambio CDS Platform.

Cambio CDS Apps

Cambio CDS Apps – avancerade beslutningsstøtteapplikationer, som er indlejret i det lokale anvendelsessystem og er designet… LÆS MERE

Cambio CDS Dashboard

Cambio CDS Dashboard – bruges til at analysere kliniske indikatorer på et regionalt, hospitals- og afdelingsniveau. Oplysningerne hentes… LÆS MERE

Cambio CDS Platform

Cambio CDS Platform – er en Cloud-baseret service til udvikling og implementering af klinisk… LÆS MERE

Del siden

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map