Logotype
Logotype
Logotype

Job hos Cambio

Jobba hos oss /

Naturligvis skal man have det sjovt på arbejdet! Hos Cambio Healthcare Systems ser vi det som en forudsætning for at kunne gøre et godt stykke arbejde. Vi arbejder også i et spændende grænseområde mellem virkelig samfundsnytte og nyskabende teeknologi. Vi har godt 700 medarbejdere med forskellig baggrund, kompetenceområder og arbejdsopgaver, der alle brænder for at udvikle gode it-løsninger specialiseret til sundhedsvæsenet. Vi er et sammensat hold, og stadig ikke flere, end alle har en tæt kontakt. Hos Cambio opfordrer vi til egne initiativer, der bidrager til udvikling af virksomheden og os selv. Den enkelte skal have mulighed for at komme videre både som menneske og medarbejder. Vi forsøger at skabe høj trivsel og et godt arbejdsmiljø. Vi stræber alle efter at være gode kolleger og opretholde en åben kommunikation. Du er velkommen til at blive en rigtig “Cambioan”!

Er du interesseret i at arbejde hos Cambio, eller er du studerende, der gerne vil i kontakt med os vedrørende et studiejob? Klik på knappen for at sende en interessetilkendegivelse.

INTERESSETILKENDEGIVELSE

Mød en af os


LEDIGE STILLINGER
Y-Arrow

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map