Logotype
Logotype
Logotype

Asa-rund3 ÅSA BENGTLARS
Virksomhedskonsulent

Jeg har arbejdet som sygeplejerske på skadestuen. Tidligt i mit arbejde voksede en interesse i at forstå andre områder af sundhedsvæsenet, og jeg begyndte at studere medicinsk teknologi på KTH. Det gjorde jeg mens jeg arbejdede som sygeplejerske og min viden på det medicinske område voksede i harmoni med min praktiske og klinisk erfaring i sundhedsvæsenet.

Jeg har en stor interesse i mennesker og sundhed og i fritiden hænger jeg gerne ud med mine venner, familie og studiekammerater. Min hovedinteresse lige nu er skiløb både styrtløb og cross.

Jeg arbejder som virksomhedskonsulent, et job, der indebærer arbejde tæt sammen med vores kunder i hospitalssektoren. Lige nu arbejder jeg primært i et af COSMICs moduler – nemlig medicinmodulet. Arbejdet som virksomhedskonsulent er meget forskelligartet. En typisk dag på arbejdet kan betyde, at jeg tester vores produkt, uddanner, afholder workshops eller konfigurere produktet, så kunden kan ydnytte produktet optimalt.

At begynde at arbejde i Cambio Healthcare Systems virkede som et oplagt valg, da jeg arbejdede som slutbruger på et af virksomhedens produkter, COSMIC. Jeg møder hele tiden nye mennesker og har vidunderlige kolleger. At have det sjovt på arbejde er en selvfølge for mig.

Cambio avsändare bild

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map