Logotype
Logotype
Logotype

Caspar-rund3 CASPAR RAARUP
Systemudvikler

I gymnasiet læste jeg videnskab med en specialisering i matematik / computer. Så flyttede jeg til Linköping i 2004, hvor jeg begyndte at studere datalogi (C-program) på Institute of Technology. Da jeg startede på Cambio, havde jeg allerede 7 års erfaring fra to tidligere job (Xcerion og Arris), hvor jeg havde nogenlunde samme opgaver som dem jeg har nu.

Jeg har en stor interesse i spil, og ser mig selv som en gamer. Jeg spiller derfor videospil, men også traditionelle brætspil. Jeg kan lide at programmere selv uden for arbejdstid ,så jeg synes det er meget sjovt at programmet spil. Det er sjovere, at programmere til forskellige enheder, såsom mobiltelefoner og tablets, da jeg også har en stor interesse i teknologi og gadgets generelt. Når jeg vil være mere fysisk aktiv, er det hockey og disc golf relateret.

Jeg arbejder som udvikler på Cambio og hjælper med at realisere vores nye produkter. Hvis jeg skulle beskrive en normal arbejdsdag, så det er normalt omkring gennemførelsen af vision, vores designere har for vores nye produkter. Det er meget sjovt og givende at være en del af udformningen af et produkt. Lige nu arbejder jeg mest med sprog som Javascript, Java og HTML.

Min interesse for programmering begyndte tidligt. Jeg har altid kunnet lide det kreative aspekt i, at du kan skabe præcis, hvad du ønsker. Da jeg var lille, elskede jeg Lego, men da jeg blev for gammel til det, så tog programmering af spil og hjemmesider over.

Cambio avsändare bild

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map