Logotype
Logotype
Logotype

Elin-rund3 ELIN WALLQVIST
Product Solution Manager

Jeg blev ansat som technical writer i 2004, som den første i Cambio. Jeg arbejdede derefter som teknisk skribent for omkring 5 år på fuld tid, og blev derefter tildelt andre opgavetyper, såsom Functional Product Owner (FPO) og Interaktion Architect. 2011 Jeg blev tilbudt at starte som PO (Product Owner) for modulet COSMIC Resource Planning. Da stoppede jeg helt som teknisk forfatter. I dag er jeg også PSM for COSMIC Theatre Management og COSMIC Link.

I forbindelse med en reorganisering forsvandt min PO rolle mere eller mindre, og nu arbejder jeg som PSM (Product Solution Manager).

Jeg har en masse sjove og afvekslende opgaver. De går ud på at forsøge at forstå brugernes behov og omsætte dem til funktionelle krav til produktet. Da det meste af udviklingen sker i Sri Lanka er en stor del af jobbet at diskutere og forklare behov og krav hos de mennesker, der arbejder der. Det er en stor udfordring, men meget stimulerende. I min rolle prioriterer jeg forbedringer og fejlrettelser i produktet, så det er klart for holdene i Sri Lanka, hvilke elementer, der skal med i produktet. Det er også mig, der skal godkende indholdet og kvaliteten af produktet for hver release. Derudover skriver jeg dokumentation til nyhedsbrevet sendt ud til vores kunder før hver release, for de moduler, jeg er ansvarlig for.

Hvis det er nødvendigt, er det også i min pligt at bistå med funktionel ekspertise til salgsorganisationen, og de forskellige marketingafdelinger på Cambio. Det kan for eksempel være at gå til kunden og hjælpe med en analyse af de specifikke behov hos kunden, eller præsentationer til et mindre eller større antal brugere. Eller deltage i en salgs- demo af mine moduler.

Min holdning har altid været, at du er nødt til at kende de mennesker, som du arbejder for, nemlig brugerne. Derfor har jeg altid sørget for, at jeg kommer ud til brugerne, især brugerne af mine moduler regelmæssigt. Det er vigtigt at forstå det domæne vi arbejder for, men også at være i stand til at træffe de rigtige prioriteringer. En ting, der virker som en bagatel for os, der udvikler produktet kan være meget vigtigt for den bruger, der kan støde på dette problem flere gange hver dag. Jeg synes også, det er vigtigt at skelne mellem kunde og brugere. Nogle gange er der behov for at møde kunden og nogle gange brugeren, og de kan ofte have forskellige behov.

I min fritid bruger jeg tid sammen med min familie. Jeg har 2 børn på 9 og 5 år. Jeg vil også gerne træne. Løb har altid været en rød tråd gennem hele livet. Jeg har løbet en halv klassiker for et par år siden. Jeg synes også, det er sjovt at lave mad og spise i selskab med gode venner. Jeg vil gerne vide mere om, hvordan man kombinerer vin og mad.

Cambio avsändare bild

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map