Logotype
Logotype
Logotype

Nilushi-rund2 NILUSHI VITHANA
Product Solution Manager

Mit navn er Nilushi Vithana og jeg blev født i Kandy, Sri Lanka i 1976. Jeg har gennemført mit grunduddannelse i Kandy og flyttede senere til Colombo for at studere videre og derefter arbejde. Jeg mødte min ægtefælle Aruna Gunatilake hos Cambio, og vi er velsignet med 2 døtre, Devmi & Amandee.

Jeg startede min IT karriere i 1998 som it-instruktør i en it uddannelsesinstitution kaldet NIBM. Så arbejdede jeg i et softwareudviklingfirma kaldet ID Systems i Kandy som analytisk programmør og tog del i næsten alle faser af softwareudviklingens livscyklus. I 2000 blev jeg ansat hos John køl Computer Services (JKCS), en førende IT-virksomhed i Colombo som analytiker programmør. Jeg arbejdede der i 5 år, og var i stand til at arbejde i områder som udvikling af software & QA sikkerhed. Og i 2005 begyndte jeg at arbejde for Cambio Sri Lanka og var en af de tre medlemmer, der initierer QA afdeling i Cambio. Jeg har arbejdet med opgaver i forbindelse Kvalitetssikring & QA lederskab. Når agile Scrum teams blev dannet jeg spillede to hovedroller i Framework hold som Product Owner (PO) og Produktkvalitet Owner (PQO). Og jeg blev udpeget som en Senior QA Bly i QA organisationen. Og i 2013 flyttede jeg til Cambio Sverige sammen med min familie og blev taget ansvar Product Owner (PO) og Product Solution Manager (PSM) Roller. Og også været Escalation Manager for nogle periode.

Jeg er en business analytiker, der er hører til Product Management gruppen i R & D afdeling og i øjeblikket arbejder som Product Solution Manager til CDE, CC, HCM, Info klasse, Block & Messenger moduler. Jeg arbejder tæt sammen med teamet Draco som opretholder disse moduler i Sri Lanka. Da de fleste af disse moduler er generelle funktionaliteter får jeg en mulighed for at interagere med mange kolleger i virksomheden. Forudsat funktionel viden og vejledning til forskellige dele af organisationen er en af de vigtigste opgave for mine daglige pligter. Derudover er jeg ansvarlig for det obligatoriske indhold funktionelle udgivelse, Modulbeskrivelse af CTS, master database konfiguration, formidle nyheder om ændringer i produkter og arbejder med nye krav.

Mine vigtigste interesser tilbringe kvalitetstid med min familie, rejser, madlavning og se film.

Cambio avsändare bild

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map