Logotype
Logotype
Logotype

Viktor-rund3 VIKTOR JERNELÖV
Senior Technical Project Lead

Jeg læste medicinsk informatik på KI / KTH, det ledte mig ind på et E-sundhed spor. Efter college, arbejdede jeg som konsulent i et par år, hvor jeg havde forskellige opgaver indenfor e-sundhed, både nationalt og internationalt. Jeg længtes dog efter at se de konkrete resultater af mit arbejde, det er derfor jeg endte hos Cambio, hvor jeg har arbejdet i de sidste tre år. Her arbejder jeg med at øge fordelene for sundhedspersonale og patienter ved at integrere Cambio COSMIC med andre systemer og tjenester, og deltager også i vidensformidling om Cambio COSMIC i forhold til udvikling af nye nationale initiativer. Problemanalyse og løsning, modellering, kravstyring, og ikke mindst kommunikation er alle vigtige komponenter i min rolle, som passer mig fint!

Uden for arbejde tilbringe jeg tid med mine venner og min kæreste og forsøge at få tid til at nyde en runde på løbebanen. Jeg er også fan af det lokale fodbold- og hockeyhold og følger dem så ofte som jeg kan!

Cambio avsändare bild

Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map